Laholm

Mottagnings ställe i Laholm

Kontakt
Liljas Bilskrot
(DT Liljas Bildemontering AB)
Söker lokaler
312 31Laholm
tommie@liljasbildemontering.se
telefon 0430-684200

Vägbeskrivning på finns inte

 
Så skrotar du din bil

Vi är din Refero mottagningsanläggning i Laholm
ppt presentation

Registreringsbevis
När det är dags att skrota din bil kan du kostnadsfritt lämna din bil till oss. Det är viktigt att du tar med dig det senast utfärdade registreringsbeviset. Om det saknas beställer du nytt hos Transportstyrelsen» När bilen lämnas för skrotning undertecknar du också ett mottagningsbevis och får ett kvitto på att ägandet av bilen har övergått till mottagaren. I samband med det ställs bilen av med en särskild rutin. Det sker för att säkerställa att bilen inte tas i trafik igen. Om det finns kvarstående skatt på bilen, så betalas den ut till dig av Vägverket

Inl
ämning av bilen
Kom ihåg att ta med legitimation och den gula delen (del 2) av det senaste registreringsbeviset när du lämnar bilen. Om någon annan person lämnar bilen åt dig, krävs en fullmakt. Mottagningsanläggningen svarar gärna även på frågor som du kan ha kring skrotningen av din bil, transporter och annat.

Om den inte går att köra
Går inte bilen att köra till oss? erbjuder vi GRATIS hämtning av bil så länge skrotpriserna tillåter detta.Tidsbeställning

Vad ger vi för er bil
Ersättning om ni lämnar bilen komplett i Laholm. se startsidan

Hämtning av skrot/lantbruksskrot
Vi kan ordna med hämtning av skrot för en skälig kostnad dock är det minst 300kr per omgång vi kör. om det är mindre än 2 ton. Det beror också på var vi skall hämta skroten.

Reservdelar / beg. bildelar

Köp av reservdelar sker på plats i vår lokal enligt överenskommelse, vi har tyvär inget stort lager på filialerna men kan ta fram de delar som ni önskar inom ett par dagar.

Postorder med förskottsbetalning sker till vårt bankgiro 5257-6501 när vi kan se betalningen sänder vi delarna och ni får en bekräftelse vi mail eller telefonsamtal. Priser är inkl. moms.
Betala via Paypal som snart kommer...

Vid fakturering tillkommer moms och admin.agifter 25kr per faktura och vid fakturametoden gäller betalning inom 20 dagar om inget annat anges på fakturan. Obetalda fakturor länmas vidare till KF för indrivning.

Garanti på reservdelar vi håller en funktionsgaranti på reservdelar därför är alla bildelar vi säljer märkta, vi står inte för kostnader som uppkommer om ni lämnar bilen till verkstad för byte av delar eller däck, vi ersätter inte heller er för arbete med bildelar - däck som kommer från oss. Vid vissa prisnivåer gäller inga garantier.(ex. prutat pris fråga oss)


Liljasbildemontering.se 2005 Privacy Policy Terms Of Use Refero-bilretur frågor till Liljasbildemontering

DT LiljasBildemonteringAB Sponsor i föt Team Lilja